COGNITOR INVEST CLUB COGNITOR

Om COGNITOR

COGNITOR är ett bolag med tillväxt i fokus och där energi, entusiasm och driv samsas under ett och samma tak. COGNITOR skapar mervärden för sina kunder genom innovativa former av stöd och support för bolagens utveckling och genom att förena Business & Pleasure i sin och sina kunders verksamhet.

En egen Cognitor

COGNITOR är latin och betyder fritt översatt någon som besitter kunskap och som kan erbjuda support främst inom juridikens område. COGNITORs kärnverksamhet består av bolagsjuridiska tjänster, men verksamheten skiljer sig från traditionell affärsjuridisk rådgivning. COGNITORs affärsidé är att kunden skall kunna hyra en egen Cognitor till fast pris för en eller flera dagar per år och därigenom ha tillgång till en egen bolagsjurist utan att behöva anställa en.

Läs mer om vad en Cognitor kan erbjuda

Förmedling av affärsjuridiska tjänster

För att kunna göra optimala inköp av olika affärsjuridiska tjänster behöver bolag idag lägga betydande tid, pengar och energi. COGNITOR kan med sin affärsjuridiska kompetens förmedla rätt tjänst vid rätt tillfälle, vilket sparar tid, pengar och energi för dig som kund. Det skapar också en trygghet eftersom COGNITOR är ambassadör för de tjänster som levereras.

Läs mer om vilka tjänster COGNITOR förmedlar

on-wave4.jpg boat.jpg sunset-people.jpg