COGNITOR INVEST CLUB COGNITOR

En COGNITOR profil

En COGNITOR kännetecknas av att den utstrålar en stor portion energi, entusiasm och driv. En COGNITOR ger stöd till ett bolags verksamhet med sin skarpa grundkompetens inom bolagsjuridiken och ett eller flera branschspecifika specialistområden. En COGNITOR bidrar också till verksamheten genom sitt starka nätverk inom näringslivet som är fyllt av kunskap och erfarenhet.

Grundaren av COGNITOR, Frida W Helmer har använt sina egna intressen som en förebild för att utveckla COGNITORs värld och profilen för en COGNITOR. Fridas profil kan användas för att beskriva en COGNITORs profil.

frida-wiraeus.pngFrida W Helmer

Frida är affärsjurist och har erfarenhet dels som affärsjurist på advokatbyrå och dels som handläggare på Näringsdepartementet samt Post- och telestyrelsen.

Intresset för möten mellan människor gjorde att Frida startade och driver affärsnätverket Qi [shi] tillsammans med Sofia Göranson, kollega från tiden på Advokatfirman Lindahl. Qi [shi] är ett exklusivt nätverk för 45 utvalda kvinnor som alla har en position inom Göteborgs näringsliv. Utöver Qi [shi] deltar Frida i ett antal informella och formella nätverk i Göteborg.

Frida har ett brinnande intresse för sport och en stor passion för vindsurfing. Under ett antal år har Frida tävlat i Världscupen i Vindsurfing i vågor och placerat sig som bäst på 9.e plats i totalrankingen. Utöver vindsurfingen hör golf och tennis till Fridas favoritsporter.

Kontakta oss och utmana en Cognitor genom att boka ett första inspirerande möte i form av en tennismatch eller en golfrunda.

Kontakta oss!

boat.jpg sunset-people.jpg on-wave4.jpg